kontorlokaler-skagen.dk: Kontor i Skagen

Kontor i Skagen

Om Skagen

Skagen er en by har beliggenhed i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Skagen ligger altså i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Byen har 8.003 indbyggere i 2019, og er en udpræget turistby, som især er kendt for sin særprægede natur samt for sine Skagensmalere, hvilket var en gruppe danske kunstmalere. Skagen er dertil også kendt for sin fiskerihavn samt for den velkendte Skagen Festivalen der har været afholdt siden 1971. Derudover er Skagen også kendt for farven på husene, den såkaldte skagengule farve, samt de hvide kanter på tagstenene.

 

Virksomhed i Skagen

Skagen er omringet af vand og har derfor gode fiskemuligheder. Skagen Havn er der cirka 1000 fiskefartøjer og 550 handelsskibe samt et voksende antal krydstogsanløb om året. Omkring 50% af byens indkomst stammer fra fiskeri og omkring 25% fra turisme.

 

Værd at besøge i Skagen

-          - Grenen

-          - Skagens Museum

-          - Råbjerg Mile

-          - Anchers Hus

-          - Skagen Graa Fyr

-          - Vippefyret

 

Skagens geografi

Skagen er en by har beliggenhed i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Skagen ligger altså i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Byen har 8.003 indbyggere i 2019.

 

Links om Skagen

-          Om Skagen på Wikipedia

-          Link til Skagen Kommune

-          Kort over Skagen

-          Visit Skagen

-          Erhvervslokaler i Skagen

-          Søg erhvervslejemål i Skagen

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.